Holidion Hotel Manager Logo

Holidion Hotel Manager Documentation

1. Autentificare

Accesează platforma Holidion Hotel Manager prin pagina de autentificare. Introdu-ți datele de autentificare pentru a accesa contul tău. Daca nu ai cont inca, creaza un cont nou.

2. Adăugare Camere / Apartamente

Pentru a adăuga o cameră sau un apartament nou, utilizează opțiunea "New Room" disponibilă pe platformă. Completează detaliile relevante pentru cameră sau apartament.

3. Calendar cu Rezervări

Accesează calendarul rezervărilor. Pentru a adăuga o rezervare nouă, dă clic pe data dorită și completează informațiile necesare. Pentru a edita o rezervare existentă, dă clic pe rezervarea respectivă.

4. Setarea Ratelelor

Accesează pagina de Rate. Adaugă ratele relevante pentru camerele sau apartamentele tale.

5. Sincronizare Calendar

Există două tipuri de sincronizare: 2 way instant și prin iCal. Sincronizarea 2 way instant este disponibilă prin Booking; pentru a o activa, contactați echipa Holidion. Pentru iCal, fiecare cameră/apartament are un link unic iCal pe care trebuie să-l furnizați altor platforme. Adăugați linkul de iCal la camera dvs. pentru a sincroniza automat datele cu alte platforme.

6. Facturare

Accesează detaliile unei rezervări pentru a emite o factură. Cu doar două clicuri, poți genera automat o factură cu informațiile precompletate (sosire, plecare, preț, nume client, etc.). Există și posibilitatea de a modifica detaliile clientului înainte de a emite factura.

7. Direct Booking

Daca ai ratele setate, ai posibilitatea sa oferi un link direct pentru rezervare clientilor tai. Un model de booking direct este Satu Mare Direct Booking. Pentru a activa Direct Booking, contactați echipa Holidion.

Pentru întrebări sau probleme suplimentare, nu ezitați să contactați echipa de suport Holidion pe grupul de WhatsApp.

O experiență plăcută în utilizarea Channel Manager-ului Holidion Hotel Manager!